Terras vlonders

Ontdek de terrassen van Major Garden

Ook in ons assortiment bieden wij terras vlonders aan van hoge kwaliteit. Een schitterend terras van vlonderplanken is een echte aandacht trekker. WPC wordt steeds populairder en daarom bieden wij veel verschillende vlonderplanken aan. In onze showroom hebben we tot wel 20 verschillende soorten en maten. Bent u ook nieuwsgierig? Plan een afspraak met ons in.

Onze planken zijn geschikt voor zowel uw zwembad, uw terras of bij uw tuin-set. Geen verkleuringen, splinters of onderhoud meer? Kom dan bij ons kijken. 

Terras op maat nodig?

Wij bieden niet alleen standaard afmetingen aan, maar ook terrassen op maat. Ben jij benieuwd wat er bij jou allemaal mogelijk is? Maak dan een afspraak via de knop hier onder en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een vervolgafspraak.

Dreamdeck Prestige

De Dreamdeck Prestige is een volprofiel met eenzijdige ASA-laag en elegante houtstructuur. Deze plank heeft daarom ook een hogere Uv-stabiliteit en is krasbestendiger. Bovendien zijn de planken antislip en vlekbestendig, dit resulteert in een onderhoudsvriendelijk product.

Dreamdeck BiColor

Bij de Bicolor terrasplanken wordt het materiaal in een speciale technische behandeling met andere verfpigmenten gemengd. Hierdoor onstaan er natuurlijke kleurnuances, elke plank is daardoor visueel verschillend.