Over ons

Onze visie

Door middel van duurzame onderhoudsvriendelijke producten uw droomtuin waar maken!

Dit is terug te zien in ons WPC composiet. Dit staat voor 60% hout en 40% kunststof. Dit resulteert in gerecycled materiaal wat langer mee gaat als hout en ook nog eens prachtig op kleur blijft. Doordat er houtsnippers gebruikt worden, is het geheel veel duurzamer en sterker als andere producten.

Tevens produceren wij onze eigen poorten en schuttingen in aluminium. Aluminium staat bekend om zijn 60 jaar lange levensduur en licht materiaal. Door onze hoge kwaliteit 'SEASIDE' voorbehandeling is ons product nog unieker. Alleen te zien in onze showroom, niet via de webshop.

Wie zijn we?

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf waarbij de zorg voor de klant centraal staat.

De eigenaar, Jordie Jans, heeft gekozen voor producten met een langere levensduur als bijvoorbeeld hout. De reden hier achter is dat we steeds meer circulair producten kunnen toepassen.

Historie

Graag stellen wij ons zelf voor. We hebben op 1 oktober 2021 deze locatie overgenomen en het bedrijf Major Garden opgericht. We hebben de juiste partners hier in gezocht en zo kwamen we uit bij het volgende concept. Een prachtige showroom waar iedereen welkom is. Dit wilde wij graag combineren met de webshop die u nu bezoekt. Wij zijn deze dagelijks aan het doorontwikkelen met nieuwe duurzame, onderhoudsvriendelijke producten en klantvriendelijke toevoegingen.

Waarom moeilijk doen als het samen kan?

Graag werken wij samen met u! Zowel in de ideeën fase als in de montage of samen met andere bedrijven. Heeft u vragen? Neem altijd vrijblijvend contact met ons op.

Jordie Jans

Niels Vanhauten

Onze nieuwe showroom

Graag nodigen wij u uit in onze showroom om alle producten te kunnen ervaren die wij in ons assortiment hebben.