Showroom

Afspraak maken

Wij zijn ook doordeweeks en in de avonduren geopend op afspraak!
Wij nemen binnen 24 uur contact met u op om de afspraak te bevestigen. 

  Openingstijden

  Ma t/m Do: Op afspraak, ook in de avonduren
  Vrijdag: 13.00 – 18.00
  Zaterdag: 10:00 – 16:00

  Bezoek onze showroom

  Onze showroom is meer dan 500m2 en volledig ingericht om u te woord te staan. Zo zijn wij altijd bezig om uw wensen volledig in kaart te brengen en nemen wij hier graag de tijd voor. Wilt u er zeker van zijn dat wij deze tijd vrij kunnen maken? Plan dan een afspraak met ons in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Bekijk hiernaast de “Voor en na video” van de verbouwing.

  Onze visie

  Door middel van duurzame onderhoudsvriendelijke producten uw droomtuin waar maken!

  Wie zijn we?

  Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf waarbij de zorg voor de klant centraal staat. Wij staan voor de ja-cultuur! Wij werken graag samen aan projecten, bent u ook op zoek naar samenwerkingen? Neem dan vooral contact met ons op.

  Historie

  Graag stellen wij ons zelf voor. We hebben op 1 oktober 2021 de locatie in Wanroij overgenomen en zijn begonnen met onze verbouwing. Vanaf juni 2022 zijn wij geheel geopend en komen wij bij zowel particulieren, hoveniers, tuinarchitecten en horecagelegenheden op gesprek.

  Ik, Niels Vanhauten, kenmerk mijzelf door mijn precisie en luister graag naar wat u te zeggen hebt. Ik kom inmeten en ben de kracht achter en voor de schermen. Het mooie is dat ik van A tot Z betrokken mag blijven bij het project en dit zo tot een succes kan brengen. Samen een bakje koffie pakken om uw wensen volledig in kaart te brengen?
  Ik, Jordie Jans, heb het bedrijf opgericht onder de naam Major Garden. Ik sta voor positiviteit en oplossingsgerichtheid. Ik hecht waarde aan mijn samenwerkingen en sta dag en nacht klaar voor mijn particuliere en zakelijke klanten. Weten wij iets niet? Dan komen we daar met u op terug. Heeft u advies nodig in uw tuin? Wij komen graag langs!